Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

             ME            

Olemme Kari Sankala ja Paula Tainio Kemistä.Paulan koiraharrastus on lähtenyt liikkelle vuodesta 1986 kultainen noutaja TVA  Jesperin kanssa.Koira saavutti yli 13 v. iän. Saavutuksia oli Suomen tottelevaisuusvalion arvo ja Pelastuskoiran titteli. Omaa tietoutta täydennettiin tottelevaisuuskoulutusohjaajaksi ja pelastuskoiraohjaajaksi sekä kaikki se kantapään kautta opittu matkan varrelta. Karin harrastus alkoi belgianpaimekoira groenendael,  Svartskennens Ball-Bearingsillä, joka lähti autuaimille "jälkimaastoille" kunnioitettavassa 15v 7kk iässä keväällä -07.Kilpailulajina jälki, JK 3 , tottelevaisuus ja vetohiihto.

Uusioperheemme valloitti ja sydämemme vei saksanpaimenkoira uros Aachen Barock (Nemo) s.20.04.07. Käsissämme oli mainio koiran alku, mutta terveys ei riittänyt puruja ottamaan (lonkat D/D ja kyynärät 2/2. Niinpä otettiin toinen musta sakemanni n. Aachen Demon, eli Demi.

Sillä tiellä on sitten oltu, koiramäärä on vaihdellut jalostustarpeen tai jalostukseen sopimattomuuden vuoksi. Tänäpäivänä meilla asustaa Karin kisakoira Pontus Great Shepherd´s Protest ja oma kasvattini A-pentueesta Abendsturm Ayija. Abendsturm Bayia, Ayian tytär ja Felistar´s Elmstreet .Kennelimme jalostusasioista ja yhteydenotoista vastaa Paula.

Yhtydenotot mielellään ensin sähköpostilla, työni vuoksi en vastaa päivällä puhelimeen ja mikäli haluat keskustella,  jätä viesti niin soitan sinulle takaisin.   

yhteystiedot:            Kari Sankala            karisankala@gmail.com

                                 Paula Tainio             paulatainio@gmail.com   p. 040-593 9781

©2020 Kennel Abendsturm - suntuubi.com